Wat is een Visual Story?

Een visual story vertelt een verhaal. Het is het verhaal van jouw merk, jouw waarden, maar ook het logodesign, het gekozen lettertype en hoe je je profileert op social media.  Een visual story omvat al het beeld- en geluidsmateriaal dat we gebruiken voor jouw merk.

Voor Emily Moon heeft Studio Brand Esteem een Visual Story gemaakt. Emily Moon kidswear is gespecialiseerd in meisjesachtige, een tikje romantische kleding voor meisjes van 0-14 jaar. Bij Emily Moon vind je dan ook veel jurkjes, rokjes en blouses met ruches, strikjes of andere bijzondere details. Dit laten we zien door middel van de fotografie en filmpjes, zoals die in de header van deze pagina. Zomerse dag, zwierige rokken, spelende kindjes, net wat langzamer afgespeeld dan normaal, met een liefelijk muziekje.

Emily Moon_Buho_Barcelona_SS18Babe&Tess_Tocoto Vintage_Plumeti Rain (5).jpg

Visual Bits

Tocoto Vintage.jpg

De fotografie bestaat uit verschillende visual bits. Overall shots, close up en details.

De merken die Emily Moon voert zijn allemaal merken met een bepaalde vrouwelijke touch, bijzondere prints, mooie stoffen of leuke details. Op Instagram posten we daarom shot van de details die de kleding zo bijzonder maken. En zo creΓ«ren we een instagramgrid waarin de zachte tonen, mooie stoffen en meisjesachtige touch tot leven komen. Zodat het merkgevoel aan alle kanten klopt. DΓ t is een Visual Story. Wil je ook een Visual Story voor jouw merk? Neem dan contact met mij op.

_MG_6860_1.jpg
_MG_7968_1.jpg