Testimonials

Wauw!!! Samenwerking met Esther is echt een feestje!
De klik was er meteen. Door haar persoonlijke en doelgerichte aanpak wist ze mij al binnen 1 dag te verrassen met de perfecte brand identity! Esther zet net het stapje extra, waar een marketingbureau stopt gaat Esther nog even door. She is a real girlboss!
— Claudia de Laat - CLOUDSEVEN
Naast een goede klik met Esther vind ik het erg prettig om met haar samen te werken. Zij leeft zich goed in in het product, de doelgroep en denkt pro actief mee over zowel de invulling van het product als wel ideΓ«en voor de toekomst. Daarnaast is ze goed bereikbaar en schakelt ze snel. Haar daadkracht en snelle terugkoppeling na een afspraak ervaar ik als prettig.
— Charlotte Ertekin - RELAXTE KIDS
Wat een heerlijke persoonlijkheid heeft deze dame! Ze bruist van energie en heeft duidelijk veel kennis van zaken. Esther weet je te raken en ze kan hierdoor op een gemoedelijke manier de informatie verzamelen die zij nodig heeft. Ze zal je persoonlijke kwaliteiten vertalen naar je authentieke en unieke merk waardoor je je slim kunt onderscheiden van de rest van de markt.
— Monique Eickhoff - BEAU DE LA MO
Esther heeft mij geΓ―nspireerd bij het starten van mijn onderneming. Door haar professionele en doelgerichte aanpak heeft zij mij begeleid bij het maken van een plan. Door goed te luisteren naar mijn persoonlijke wensen heeft zij mijn website zodanig kunnen inrichten dat dit geheel aansluit bij mijn persoonlijke als professionele visie.
— Rasha Bashir - MOVE4WARD
Esther is om te beginnen een heel fijn persoon! Ze luistert goed naar wat je wil en je voelt dat je bij haar in goede handen bent. Zij heeft een groot gevoel voor esthetiek en eigentijdse smaak; wat ze maakt is echt mooi! Ze werkt snel, is superflexibel en zet echt dat extra stapje als er urgentie bij is. Haar prijzen zijn ook ook nog eens heel redelijk.
— Joukje Vermolen - THE CARE COMPANY