Studio Brand Esteem is opgericht door Esther Steenvoorden, creatief marketeer en fotografe.

Ik lever diensten als branding en brand design, huisstijlontwerp, fotografie en persoonlijke visie workshops voor startende ondernemers.

Creatieve merken fascineerden mij altijd al. Een goed merk, de juiste uitstraling kan zoveel vertellen over jouw bedrijf. Het is het DNA van je bedrijf - en het gaat om zoveel meer dan alleen je logo.

Esther Steenvoorden, Brand Esteem

WIE BEN IK?

Na mijn marketingopleiding ben ik 10 jaar werkzaam geweest voor PwC in Amsterdam. Binnen deze internationale corporate was ik verantwoordelijk voor de arbeidsmarkt-communicatie. In deze tijd heb ik enorm veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing, campaigning en (gender) diversiteit, maar binnen mijn functie kon ik niet al mijn talenten kwijt. Ik wilde ook graag mijn zakelijke kennis combineren met mijn liefde voor fotografie en design. En zo is Brand Esteem ontstaan.

Ik heb een persoonlijke aanpak en mijn kracht zit er voornamelijk in dat ik jou als persoon en je merk goed kan doorgronden, zodat ik bij die oh zo belangrijke kern kom, die jou en je bedrijf zo eigen maken.

Wil je weten wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Laten we eens afspreken.

 

Ik heb al veel verschillende mensen geholpen om hun verhaal visueel te vertellen, van diëtisten en webwinkeliers tot interieurdesigners en mensen die van de wereld een betere plek willen maken. Ik zet mijn persoonlijke kennis en ontwerpvaardigheden in om samen met jou een creatief partnerschap te vormen, zodat we samen jouw idee de juiste uitstraling en aantrekkingskracht geven.

Ik heb een heel goed oog om te zien wat klopt. Wie jij bent, wat je uitstraalt, waar je naartoe wil met jouw bedrijf en hoe je dat kunt omzetten naar een design dat precies jouw juiste doelgroep aantrekt.

 

Testimonials

Wauw!!! Samenwerking met Esther is echt een feestje!
De klik was er meteen. Door haar persoonlijke en doelgerichte aanpak wist ze mij al binnen 1 dag te verrassen met de perfecte brand identity! Esther zet net het stapje extra, waar een marketingbureau stopt gaat Esther nog even door. She is a real girlboss!
— Claudia de Laat - CLOUDSEVEN
Naast een goede klik met Esther vind ik het erg prettig om met haar samen te werken. Zij leeft zich goed in in het product, de doelgroep en denkt pro actief mee over zowel de invulling van het product als wel ideëen voor de toekomst. Daarnaast is ze goed bereikbaar en schakelt ze snel. Haar daadkracht en snelle terugkoppeling na een afspraak ervaar ik als prettig.
— Charlotte Ertekin - RELAXTE KIDS
Wat een heerlijke persoonlijkheid heeft deze dame! Ze bruist van energie en heeft duidelijk veel kennis van zaken. Esther weet je te raken en ze kan hierdoor op een gemoedelijke manier de informatie verzamelen die zij nodig heeft. Ze zal je persoonlijke kwaliteiten vertalen naar je authentieke en unieke merk waardoor je je slim kunt onderscheiden van de rest van de markt.
— Monique Eickhoff - BEAU DE LA MO
Esther heeft mij geïnspireerd bij het starten van mijn onderneming. Door haar professionele en doelgerichte aanpak heeft zij mij begeleid bij het maken van een plan. Door goed te luisteren naar mijn persoonlijke wensen heeft zij mijn website zodanig kunnen inrichten dat dit geheel aansluit bij mijn persoonlijke als professionele visie.
— Rasha Bashir - MOVE4WARD
Esther is om te beginnen een heel fijn persoon! Ze luistert goed naar wat je wil en je voelt dat je bij haar in goede handen bent. Zij heeft een groot gevoel voor esthetiek en eigentijdse smaak; wat ze maakt is echt mooi! Ze werkt snel, is superflexibel en zet echt dat extra stapje als er urgentie bij is. Haar prijzen zijn ook ook nog eens heel redelijk.
— Joukje Vermolen - THE CARE COMPANY

Ik werk samen met art directors, productfotografen, editors, copy writers en vertalers. Samen creëren wij websites, promotiemateriaal, content en visuele verhalen. Samen zijn wij de ontwerpers, schrijvers, fotografen en contentspecialisten die al hun vaardigheden in één of meerdere oplossingen voor jou kunnen combineren tot een mooi, kloppend verhaal.


Fotografie & Creatie

Met wie werk ik samen?

Marinus v.d. Elshout
Uw-Productfotograaf

Shareen Agsteribbe
Visagie

Kim Dekker-Ellermeijer
Online Marketing

Marjolein van den Broek
Copywriting

Alina Krasieva
Fotografie

Marilyn Bartman
Fotografie